cara detox?

Apa sahaja program diet yang tidak menggunakan produk. Kongsikan dengan kami.

cara detox?

Postby whydoucare » Fri Jun 11, 2010 9:23 am

nak bertanya macam mna ek nk detox tanpa guna pe2 product ade cara yg sgt berkesan yg user2 laen buat ..please share dgn kite..tq
jom belajar HACK WIFI SECURITY KEY guna PENDRIVE!!
PRIVTE MESSAGE ME OR SMS AT 0133182730
whydoucare
PENIAGA
 
Posts: 138
Joined: Thu Apr 29, 2010 3:04 am

Re: cara detox?

Postby eny » Fri Jun 11, 2010 2:16 pm

minum air kosong banyak and exercise
eny
Newbie
Newbie
 
Posts: 3
Joined: Fri Jun 11, 2010 12:58 am

Re: cara detox?

Postby muhammad » Fri Jun 11, 2010 5:52 pm

jogging dgn pakai sweater...sure berpeluh sakan..
User avatar
muhammad
Jr. Member
Jr. Member
 
Posts: 91
Joined: Tue Jun 08, 2010 11:02 am
Location: bumi Allah

Re: cara detox?

Postby princefrog » Fri Jun 11, 2010 5:56 pm

Minum air kosong dengan banyak tu pun contoh detox yang baik, tapi selain tu bersauna juga bagus untuk detox singkirkan toxin melalui proses perpeluhan melalui kulit. :) Kalau x mampu pegi sauna, try buat kat rumah je masak air dalam rice cooker lepas tu berkelubung la. :lol: Frog pernah amalkan dulu, tapi Frog ni x tahan panas 5 minit dah berhenti. Tapi pastikan la pakai baju dan seluar kang x memasal ada yang melecet dan melecur. :lol: Sorry la idea spontan je tu, tapi rasanya macam membantu. Sekarang Frog amalkan green tea dan makan sayur hijau 2 cup sehari, alhamdulillah sehari sampai 2-3 kali membuang tapi bukan detox la.
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wXgMysf/]
Image
[/url]
User avatar
princefrog
Hero Member
Hero Member
 
Posts: 4117
Joined: Wed May 05, 2010 5:26 pm


Return to Diet Tanpa Produk

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests